Animatie Act


entertainment.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Animatie Act
Beter Evenementen
Beter evenementen - voor de beste vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of familiedagen in den bosch, 's-hertogenbosch, tilburg, breda, arnhem, nijmegen of eindhoven zoals het moordspel, moordspeldiner, ik hou van holland, wie is mol en ranking the stars
http://www.beterevenementen.nl

Frank Los
Frank Los
http://www.franklos.nl/

Goochelaar Ferry Gerats
Wereldkampioenschappen onderscheiden voor komisch goochelen. goochelaar ferry gerats. is hij een genie? een oplichter? of een geniale oplichter? ferry gerats treedt op als comedy-magic goochelaar, beurs goochelaar en als tablemagic goochelaar.
http://www.goochelaarcumfraude.nl

Goochelaar Michel
U bent op zoek naar een goochelaar voor uw feest of evenement? Dan bent u bij Michel aan het goede adres. Michel is jong, modern en dynamisch en bij (bijna) elke gelegenheid inzetbaar. Vele bedrijven, particulieren, scholen, verenigingen en instellingen gingen u voor. In 2010 was Michel te zien in televisieprogramma\'s als Hart van Nederland, Shownieuws, De nieuwe Uri Geller (als special guest) en De 25 meest opvallende kampioenen. Interactie, humor en improvisatie staan bij goochelaar Michel centraal. Zijn optredens zijn geschikt voor kinderen en volwassenen en kunnen aangepast worden aan een bepaalde doelgroep.
http://www.goochelaargoochelaar.nl/

Goochelaar Rich Magic
Deze tafelgoochelaar (en kindergoochelaar) is voor uw feest/evenement een absolute aanwinst! hij is de goochelaar met de perfecte prijs-kwaliteitverhouding.
http://www.richmagic.nl

Goochelaars Nederland
Goochelaars nederland, zoek en boek een goochelaar.
http://www.goochelaars-nederland.nl/

Hartedames
Hartedames
http://www.hartendames.com/

Presentator Michel
Michel is als presentator door heel Nederland te boeken. Hij kenmerkt zich door zijn jeugdig professionalisme en enthousiasme. Door zijn toegankelijkheid is Michel breed inzetbaar en kan hij dus ook uw evenement in goede banen leiden.
http://www.presentatornederland.nl/

The Bagpipe Player
Schotse doedelzakspeler in originele kledij, te boeken voor uw feest, partij, evenement of gelegenheid. ook verkoop en verhuur van schotse kleding
http://www.bagpipeplayer.nl/

Typetje.nl
Typetje.nl levert kwaliteit in animatie! voor de verzorging van animatie acts, acteurs, shows en vele andere acts voor feesten en evenementen.
http://www.typetje.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid