Kinder Entertainment


entertainment.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kinder Entertainment
Abacradabra
Kinderfeest, kinderfeestje, kinderfeestjes, verkleedkleren, carnaval, feestkleren, feestkleding, themafeest, themafeestje, kledingverhuur, kinderen, carnavalskleren, verjaardag, kinderverjaardag, verjaardagsfeest, verjaardagsfeestje, kinderpartijtje, kastelenfeest, ridders, prinsessen, piraten, piratenfeest, onderwaterfeest, beestenfeest, dierenfeest, circusfeest
http://www.abra-ca-dabra.nl/

Clown Kiko Kinderboekenweek theater voorstelling
Clown Kiko speelt ieder jaar een voorstelling met een verhaal in het thema van de kinderboekenweek. De voorstelling zit verder vol trucs als jongleren en goochelen. En er is altijd veel interactie met de kinderen in het publiek.\r\nBehalve voor de kinderboekenweek theater voorstelling kun je bij Clown Kiko ook terecht voor een leuke clown, interactieve jongleur, grappige kindergoochelaar of vrolijke ballonnenclown.\r\nZij heeft komische acts, een veelzijdige jongleershow, een interactieve kindervoorstelling en een profesioneel sinterklaas voorprogramma.\r\nOf bent u liever zelf actief in de Circus workshops, een Workshop jongleren, Diabolo Workshops of workshop ballon modeleren? \r\n\r\nClown Kiko vrolijkt ieder feestje op !
http://www.clownkiko.nl/kinderboekenweek.html

Clown Ron Ballon
Ron ballon entertainment; de gezelligste clown voor ieder(s) feest!!; ballonnenclown, de deftige clown, grimeren, vreemde typetjes, etc.; natuurlijk onderhoudt ron ballon ook uitstekende contacten met o.a. sint nicolaas, de kerstman en de paashaas.
http://www.ronballon.nl/

Clownspret
Met veel plezier en enthousiasme is de hobby veranderd in een dagelijkse werkzaamheid. Vanaf 2010 is Clownspret dan ook officieel tot stand gekomen na het verzorgen van al vele shows bij verenigingen, bedrijven scholen en natuurlijk gezellig bij mensen thuis.\r\n\r\nClownspret weet zijn klanten steeds opnieuw weer te verrassen met sfeervol en voornamelijk interactief kinderentertainment. Of u nu zoekende bent naar een kindershow, springkussen of clown, Clownspret zorgt graag voor een grote brede glimlach.\r\n\r\nOok voor een winkelcentrum heeft Clownspret zeer passend entertainment. Door het inzetten van entertainment, leuke attracties of seizoensentertainment geeft u uw winkelcentrum een bruisende en levendige uitstraling. Clownspret weet het juiste entertainment in te zetten waarbij uw wensen en budget geheel centraal staan.\r\n\r\nAangezien wij gerand willen staan voor goede en betaalbare kwaliteit hebben wij al onze springkussens, shows en entertainers in eigen beheer. Enkel hierdoor kunnen wij steeds dezelfde kwaliteit bieden die u van Clownspret gewend bent.\r\n\r\nKunnen wij binnenkort ook uw kinderen naar huis laten gaan met een grote brede glimlach? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.\r\n
http://www.clownspret.nl

De Kits Kist
De Kits Kist
http://www.kits-kist.nl/

Goochelaar Marco
Goochelshows en entertainment voor jong en oud. Goochelaar Marco geeft interactieve shows voor kinderen met zijn Mega Magic Goochelshows. Voor volwassenen is er natuurlijk Tafelgoochelen waarbij spectaculaire wonderen gebeuren onder de ogen van de toeschouwers.\r\n\r\nAanrader!
http://www.goochelaarmarco.nl/

Goochelaar Marco Royal Magic
Een spetterende kindershow boordevol goocheltrucs waarover de kinderen nog lang zullen na praten? Met de vrolijke en gezellige “Mega Magic Goochelshow” bent u verzekerd van een succesvol kinderfeest! Tijdens de interactieve show worden de kinderen intensief betrokken bij de wonderlijke gebeurtenissen. Ook de kinderen zelf gaan toveren! Met de magische toverspreuk die de kinderen gaan leren is niets meer wat het lijkt.\r\n\r\nDe combinatie van hilariteit, humor en goochelen maken deze show een gebeurtenis om nooit te vergeten!
http://www.marcoroyal.nl

Goochelaar vinden.nl
Vind een goochelaar bij u in de buurt!
http://www.goochelaar-vinden.nl

KinderDisco Party Show
Luchas promotions is uw feestpartner voor karaoke en drive-in shows. ook voor de verhuur van feestartikelen voor uw themafeest ben u bij ons aan het juiste adres!
http://www.luchas-promotions.nl

Kindergrimeren.be
Op kindergrimeren.be kunnen particulieren en bedrijven gemakkelijk een offerte aanvragen voor kindergrime.
http://www.kindergrimeren.be

Kindershow.nl
Artiestenwereld.nl is onderdeel van md evenementenservice uit leiden. uw site voor artiesten, attracties, shows en nog veel meer entertainment voor een geslaagd feest.
http://www.kindershows.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid